• info@hoetetoeters.com
Nieuws
Vacatures!!!

Vacatures!!!

Kent u deze nog….

Wij(zoals de foto laat zien) hebben zeer creatieve muzikanten, daardoor kunnen we versterking in diverse secties goed oplossen, maar toch zou het lage werk happy zijn met een Bariton speler erbij, en ook bij de saxen en slagwerk is versterking goed te gebruiken. Uiteraard is er altijd ruimte om langs te komen als je een ander instrument speelt. Kun je muziek lezen, vind je het leuk om regelmatig een optreden te doen, heb je de vrijdag avond vrij en kijk je altijd uit naar de ‘’ 3e helft’’ na een repetitie avond, (zelfs in de Corona tijd is het gezellig op 1,5 meter, )kom langs om mee te spelen en om te kijken of je het wat vindt.

We spelen op vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur in Nieuwegein.Info via www.hoetetoeters.com of mail naar info@hoetetoeters.com.